Personal Training 2017-08-23T10:32:14+00:00

PERSONAL TRAINING

Comfort Fitt is een aparte tak en houdt zich bezig met personal training. Personal Training is de manier om heel concreet en op de juiste manier een doel te bereiken. Afvallen, revalidatie en/of sport ondersteunend kunnen primaire doelen zijn. Met een gediplomeerde Personal Trainer vindt er een intake plaats waarin u aangeeft wat u wilt en wat de huidige situatie is. De Personal Trainer maakt voor u dan een advies en plan van aanpak. De eerste training bestaat in ieder geval uit een nulmeting en testen. Voedingsadvies, één op één training, motivatie en ondersteuning buiten de trainingen om, mentale ondersteuning om drempels of obstakels geen belemmering meer te laten zijn voor het te behalen doel. Het is een keuze om te veranderen, maar u moet die keuze eerst maken.

Hoe zien de trainingssessies eruit?

We werken in bepaalde fases namelijk technische fase, belasting fase en specifieke fase. Elke fase varieert, dit zorgt ervoor dat elke training een uitdaging blijft. Elke fase is geheel gericht op het doel dat jij vooraf gesteld hebt. Je Personal Trainer zal je tijdens de fases coachen/stimuleren zodat je uit elke training 100% voldoening haalt en uiteindelijk het gewenste resultaat behaalt.

Wat is de trainingsduur?

De tijdsduur van één training bedraagt ongeveer 60 minuten. Hoeveel trainingen je nodig hebt, hangt af van je doel. Samen met je Personal Trainer bepaal je per week je trainingsuren en dagen.

Hoe bereikt u resultaten door Personal Training?

In elk geval niet met eindeloze, suffe fitnessoefeningen in een bedompte ruimte. Wel door een aantrekkelijk, wekelijks variërend programma waarin alle mogelijke sporten aan bod komen. Binnen, maar zeker ook buiten! Actief in het bos, op het water, in het park.

Genoeg mogelijkheden om resultaten te behalen en te behouden!

Hoe fit moet ik zijn?

Personal Training is geschikt voor iedereen. Ben je nog nooit op de sportvloer geweest? Geen paniek! Stap voor stap zorgen wij ervoor dat je je doel bereikt.

Het is niet een kwestie van kunnen, maar willen!

Waarom Personal Training:

  • Je boekt sneller resultaat
  • Personal Training is tegenwoordig heel betaalbaar
  • Je hebt altijd een stok achter de deur
  • Je hebt moeite om gemotiveerd te blijven
  • Je hebt lichamelijke klachten waarmee tijdens trainingen rekening gehouden moet worden
  • Gratis intakegesprek

Een goed intakegesprek vormt de basis voor een veilig en realistisch trainingsprogramma. Het intakeformulier geeft onder meer inzicht in uw leefstijl, beweeggedrag en medische achtergrond.  neem dan vrijblijvend contant op en plan gratis een eerste intakegesprek in.

Fitheid analyse

Door bepaalde fysieke testen en metingen breng ik uw fitheid in kaart. o.a. ;

  • Conditietest(en)
  • Vetpercentagemeting
  • Lengte en gewicht
  • Lenigheid boven- en onderlichaam

Als Personal Trainer begeleid, coach en motiveer ik u vervolgens om aan de slag te gaan. En minstens zo belangrijk: ik leer u hoe u uw trainingsprogramma zelfstandig kunt blijven voortzetten. Dit is de enige manier om succes te boeken en de gewenste doelen blijvend te verwezenlijken.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Contact