Koppel Personal Training 2017-08-23T10:31:44+00:00

KOPPELTRAINING

Een koppeltraining neemt eigenlijk de goede eigenschappen van een individuele training en een groepstraining samen en combineert dit tot een leuke sportsessie. Het grote voordeel van een koppeltraining is dat je net zoveel aandacht kunt verwachten als bij een normale persoonlijke training, maar wel samen met een vriend of vriendin kunt trainen. Hierdoor kunnen jullie elkaar dus extra motiveren, wat uiteindelijk alleen maar een positief resultaat zal hebben.

Verder is een koppeltraining bij ons ook een uitstekende keuze als je toch graag persoonlijk begeleid wilt worden, maar de kosten van een Personal Training te duur vindt. Bij een koppeltraining krijgen jullie beide namelijk persoonlijke begeleiding en betaal je per persoon minder dan wanneer je in je eentje gaat trainen. Al met al is een koppeltraining dus ideaal.

De voordelen van een koppeltraining

  • Extra motivatie doordat je samen traint
  • Financieel voordeliger dan Personal Training
  • Persoonlijke begeleiding
  • Trainingen wanneer het jullie uit komt
  • Gratis intakegesprek

Een goed intakegesprek vormt de basis voor een veilig en realistisch trainingsprogramma. Het intakeformulier geeft onder meer inzicht in uw leefstijl, beweeggedrag en medische achtergrond.  neem dan vrijblijvend contant op en plan gratis een eerste intakegesprek in.

“Het is tijd om samen aan de slag te gaan”

Persoonlijke sportbegeleiding

Bij Comfort Fitt is persoonlijke begeleiding altijd enorm belangrijk. Je krijgt de aandacht die je verdiend, waardoor je jouw persoonlijk doelen sneller zult behalen dan verwacht. Doordat er tijdens een koppeltraining alsnog volop persoonlijke aandacht voor je is, kun je dit eigenlijk gewoon zien als een normale Personal Training. Doordat je effectieve begeleiding krijgt, ga je al snel de oefeningen correct uitvoeren en veel sneller resultaat merken dan wanneer je dit zelf zou doen.
Naast het correct uitvoeren van de bewegingen, is een koppeltraining erg gevarieerd zodat het lichaam constant geprikkeld is en het voor jullie leuk blijft. Ook wordt er op een positieve manier gemotiveerd en kan de training precies worden afgestemd op het gewenste niveau. Hierdoor kunnen jullie dus altijd op een niveau trainen dat voor jullie beide prettig is. Hebben jullie interesse in een koppeltraining bij Comfort Fitt, neem dan vrijblijvend contant op en plan gratis een eerste intakegesprek in.

Fitheid analyse

Door bepaalde fysieke testen en metingen brengt Comfort Fitt uw fitheid in kaart. o.a. ;

  • Conditietest(en)
  • Vetpercentagemeting
  • Lengte en gewicht
  • Lenigheid boven- en onderlichaam

Als Personal Trainers begeleiden, coachen en motiveren wij u vervolgens om aan de slag te gaan. En minstens zo belangrijk: Wij leren u hoe u uw trainingsprogramma zelfstandig kunt blijven voortzetten. Dit is de enige manier om succes te boeken en de gewenste doelen blijvend te verwezenlijken.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Contact